Сьогодні вранці 30 січня жіноча національна збірна України відправилась до Португалії, де в рамках баблу зіграє два заключних вирішальних матчі кваліфікації Євробаскету-2021.

Команда Срджана Радуловича протистоятиме місцевій збірній Португалії, а також команді Фінляндії. Тренерський штаб визначився зі складом, який продовжить підготовку до двох поєдинків вже в Порту. До нього увійшли 13 гравчинь, серед яких дві представниці нашого клубу – Кристина Філевич та Міріам Уро-Ніле.

Раніше на збори були викликані також Дар’я Дубнюк та Дар’я Завидна, проте в остаточний список гравчинь наші дівчата не потрапили.

4 та 6 лютого жіноча національна збірна України проведе два вирішальних матчі кваліфікації Євробаскету-2021. Команда Срджана Радуловича зіграє в черговому баблі в Португалії, який проходитиме в передмісті Порту Матозінюші, де зіграє проти Португалії та Фінляндії відповідно.

Наразі наша команда посідає друге місце в групі G, маючи в активі 2 перемоги в 4 матчах, і претендує на вихід у фінальну частину саме з другого місця. Команда Бельгії вже гарантувала собі місце у фінальній частині від нашого квартету. З дев’яти відбіркових груп на чемпіонат Європи вийдуть п`ять найкращих команд з других місць.