27 грудня дівчата-баскетболістки з команди Жіночої Суперліги Київ-Баскет закрили 2018-й медіа-рік у Музеї досягнень братів Кличків.

Кожна з них знає, скільки зусиль треба докласти заради перемоги, тим більше команда є чинним чемпіоном України, тож історія успіху Віталія і Володимира близька цим сонячним дівчатам.

Після того, як гравці переглянули мультимедійне шоу, настав час роздивитися оригінальні експонати музею і випробувати себе у боксерському амплуа. Задоволенню не було меж. У рингу брати неперевершені, ці ж дівчата – королеви баскетбольних майданчиків. Але і в екіпіюванні Кличків виглядають красунями, готовими коли треба, дати відсіч суперницям.

У кожної з них своя історія успіху, спільно вони команда -чемпіонка! Якій приклад братів слугуватиме у досягненні нових вершин.

Євгенія Спітковська: – дуже класно поринути у цю атмосферу. Одягнути рукавички Володимира, халат Віталія. Це суперспортсмени і я пишаюся, що вони з України! Де б ми не були, у будь-якій країні, коли бачать надпис на спині UKRAINE, у людей перша асоціація це Кличко. Відтак, це бренд, бренд нашої країни.

Дар’я Завидна: у братів Кличків величезна сила волі, величезне прагнення перемог. Вважаю, кожний спортсмен має у них повчитися мистецтву вигравати. Це по-перше, а по-друге – вважаю, що кожен українець має хоч раз у житті побувати тут і побачити експонати музею своїми очима.