Головний тренер Володимир Холопов та форвард команди Антон Мусієнко на післяматчевій пресконференції прокоментували першу перемогу в рамках домашнього баблу над львівською «Політехнікою».

Антон Мусієнко:

Цю перемогу по праву можна вважати перемогою на принциповим суперником. Ми всі пам’ятаємо ту прикру поразку від «Політехніки» в Луцьку, тому ми повинні були взяти реванш, що ми і зробили. Продовжуємо готуватись до двох наступних матчів.

Щодо мого фізичного стану, то я оцінюю свою готовність на 8 із 10, але в команді цього питати ніхто не буде. Попереду дуже важливі матчі, тому я повинен викладатись на всі 100 відсотків.

Володимир Холопов:

Сьогоднішня гра шла хвилями: ми відривались та провалювались. Інша команда нашого рівня не має права так грати.  

На жаль, декілька замін і перевага втрачається… Я радий, що ми здобули перемогу, адже це була важлива для нас гра з точки зору боротьби за медалі. Можна вважати, що така перемога вартує двох, адже ми перемогли своїх прямих конкурентів. У таких матчах все рахується і такі перемоги будуть визначальними в кінці сезону.

Так, ми програли підбирання, але ми більш краще контролювали м’яч та зробили менше втрат. Це допомогло перемогти сьогодні.

Втрата Базилєва та Кісільчука – це відчутний біль для нас. Грати без Назарія – це мінус 10-15 очок. Він чудово грає в захисті, допомагає команді. В ротації немає одного з ключових гравців.

– Сьогодні дебютував новий гравець команди – Артур Фреш-Стаханов. Яку роль для цього гравця ви бачите в команді та як вам його дебют?

– Це молодий гравець високого зросту із нормальним тілом, йому потрібно працювати. Ми маємо контракт із ним не до кінця сезону, тому розглядаємо його в подальшій перспективі

Я вважаю він має усе аби стати кваліфікованим гравцем виского рівня. В нього все є для цього. Найголовніше щоб я хотів бачити від нього бажання стати гравцем екстракласу. Якщо це бажання буде, то все вийде, час для цього є.

Нагадаємо, що вже завтра кияни проведуть другий матч домашнього баблу проти «Старого Луцька». Початок – о 18:00