Київ-Баскет продовжує серію майстер-класів у школах столиці, спрямованих на популяризацію улюбленої гри. Пробудити інтерес до баскетболу найпростіше – у дітей, які радіють кожній можливості відволіктися від навантаження знаннями, побігати, позмагатися. А коли їм відкривають нові можливості у грі в баскетбол, захопленню немає меж.

Слідом за 46-ю школою, місіонери з Київ-Баскета, так, саме так назвемо цих носіїв баскетбольної культури, познайомили ближче з улюбленою грою учнів четвертих і п’ятих класів 12-ї і 174-ї шкіл. Однаковий інтерес до баскетболу проявляли і хлопці, і дівчата. До них на майстер-клас завітали гравці команди Ярослав Швець, Володимир Хімічук, Юрій Коваль разом з тренером Володимиром Піщіковим. «Бігмени» розповіли дітям про баскетбольну академію «Київ-Баскета», відкрили чимало секретів гри і найголовніше – провели веселі баскетбольні естафети.

Школярі отримали піднесення не менше, ніж від «дванадцятки» у щоденнику. Адже баскетбол – це не сидіння у гаджетах, а весела, рухлива гра, яка окрім отримання задоволення ще й розвиває, організовує, навчає. На прощання «високі» гості запросили своїх нових знайомих до Академії Київ-Баскета