У вівторок, 9-го квітня об 11.00 на майданчику спортивного комплексу «Мередіан» (вулиця Героїв Севастополя, 11В) баскетбольний клуб «Київ-баскет» разом з Федерацією баскетболу України та титульним спонсором чоловічої Суперліги ТМ Parimatch проведе спортивну акцію «Тренування з зіркою».

Для участі у заході запрошуються журналісти, які бажають на власному досвіді зрозуміти, що таке тренування професійного баскетболіста.

Гравці БК «Київ-баскет» ознайомлять всіх охочих з тонкощами баскетбольного життя: проведуть екскурсію по нещодавно відремонтовоному СК «Мередіан», розкажуть про особливості підготовки до матчів та під керівництвом тренера команди Євгена Мурзіна проведуть повноцінне тренування для учасників заходу. Більш того: гравці команди Суперліги Парі-Матч зіграють товариську зустріч з представниками мас-медіа!

Звісно, це не буде з’ясування стосунків за регламентом чемпіонату України. Майстрам пера та мікрофона непросто скласти конкуренцію тим, хто тренується два рази на день і присвятив себе грі у помаранчевий м’яч. Але 9 квітня дехто спробує переграти професіонала, чи може двох? Аби урівняти шанси сторін на успіх, команди будуть мішаними – журналісти і професіонали гратимуть разом.

Всеукраїнська акція «Тренування з зіркою» покликана просувати український спорт та популяризувати здоровий спосіб життя.

Реєстрація та додаткова інформація за тел: В’ячеслав Лопушанський, 050 464 37 26 Руслан Свірін, 067 299 35 24.