Не так часто на уроці фізвиховання відходять від усталених шаблонів. У київській середній школі №54 заради спілкування з чемпіонками України з баскетболу відійшли. Але ж сумно спілкуватися у режимі «запитання-відповідь». Набагато цікавіше і веселіше – у грі.

Як кажуть у таких випадках – чемпіонки, рекордсменки, і просто красуні, гравці Київ-Баскета Влада Волошина, Яна Рабчук, учасниця юнацьких Олімпійських Ігор Юлія Гутевич і тренер команди Інна Кочубей провели майстер-класи для учнів других, третіх і четвертих класів. І дівчата і хлопці із задоволенням повторювали усі баскетбольні елементи, а хто не встигав бути першим в естафеті, міг надолужити згаяне у кидках. Щастю дітлахів не було меж!

Користуючись нагодою, дівчата розповіли дітям про баскетбольну Академію Київ-Баскета, яка функціонує у спорткомплексі Меридіан за адресою м. Київ, вул. Героїв Севастополя 11в, і запросили школярів на найближчий свій матч, а підтримки команда потребуватиме, адже у столичному дербі зіграє з Динамо. Початок гри 27 жовтня о 12:00. Там само у Меридіані.