Володимир Холопов: 

Гра не склалась саме в першій половині. Дніпро атакував з 55% влучаннь дальніх кидків і морально зламав нас ще до перерви. Другу половину ми зіграли абсолютно рівно, але різниця вже була велика. Нівелювати її вже було важко.

Годинна тривога перед початком матчу якось вплинула на його перебіг?

Абсолютно ніян. Це не мало жодного впливу оскільки обидві команди знаходяться в рівних умовах.

Даня Кінгсбі набрав сьогодні ледь не половину командних очок. Чи є це органічно, коли результативність команди настільки зосереджена на одному гравцю?

Органічно коли більше пʼяти гравців набирають більше десяти очок. Гарний приклад це Дніпро зі своїми 27-и асистами проти наших 10-и. Ось це була командна гра. А ми самотужки намагались вирішити проблему і врятувати ситуацію.

Рахунок вважаєте закономірним?

Безумовно. Дніпро провів гарну гру, а нам невдалось зіграти так, як прагнули цього на тренуваннях. 

Я сумую за тими часами, коли ми не знали ніяких американських термінів типу “help-to-help” або “shell drill” і відповідали кожен за свого гравця. Ніхто нікого не страхував без необхідності бо кожен справлявся з кожним. А хто не міг захищатися той сидів на лавці і плескав в долоні. 

А зараз ми обираємо систему захисту де є страховка, а потім йде вільний кидок. Одним з завдань на сьогодні було не дати виконати вільні кидки — на жаль 12/29 у Дніпра.

Вбачаєте якусь позитивну динаміку після повернення з Франківська?

Хаймон трішки ще додасть і з ним нам буде веселіше. Він ставатиме краще з кожною грою.