Головний тренер Київ-Баскета Володимир Холопов продовжує відновлення після операцій і воно займе щонайменше ще два тижня. Відтак, і у виїзних матчах Київ-Баскета у Бердянську і Запоріжжі він підтримуватиме своїх підопічних дистанційно. Можливо і протистояння ¼ фіналу Кубка України відбудуться ще без Холопова. Головний тренер оцінив жереб і розповів про своє бачення прийдешніх випробувань.

– Переживати щодо суперника, який тобі випав, щонайменше безглуздо. Якщо нашим суперником у чвертьфіналі таки стане Франківськ – для мене це теж непогано. Від цієї команди ми маємо єдину поразку у чемпіонаті. Це безумовно стане додатковим стимулом для налаштування команди і я думаю, що гравці робитимуть усе можливе, щоб реабілітуватися за поразку в Івано-Франківську. Отже, це прекрасний подразник для нас і протистояння з таким суперником піде команді на користь.

– Для Київ-Баскета у Кубку України завдання також є максимальними?
– Для команди Київ-Баскет усі змагання, в яких вона грає, є дуже важливими, це і Кубок, і Суперліга, і турніри 3х3 і завдання у них стоять максимальні.

– Як оцінете найближчі виїздні матчі Київ-Баскета з Чайкою та Козачкою?
– Ігри не будуть легкими у будь-якому разі, легких ігор не буває. Потрібно серйозно підходити до кожного суперника. Слава Богу, за той час, який я працюю з командою, їй вдалося прищепити те почуття, що до будь-якого суперника треба ставитися з повагою і віддаватися у кожній грі. Якщо гравці так ставитимуться до ігор, нам усе по силах. Так, Чайка сьогодні на ходу, добре грає, але і у нас теж здібна команда, м’яко кажучи.

– А з Казачкою ви грали і у Кубку, і у Чемпіонаті.
– Так, грали і там, і там знаємо цю команду добре. Головне для мене – щоб усі гравці були живі і здорові, щоб ніщо не заважало їм грати у цих матчах.

– З Інною Кочубей зідзвонюєтеся регулярно?
– Так, ми постійно на зв’язку, постійно спілкуємося, обговорюємо усі командні питання, які зіграти, яку обрати тактику проти тієї чи іншої команди. Наш контакт не переривається.