Новачок Київ-Баскету Вікторія Кондусь вже грала під орудою Володимира Холопова. Цього разу їхні шляхи перетнулися у Київ-Баскеті. Наразі Кондусь перебуває на зборах національної команди і це зайвий раз підтверджує високий професійний рівень цього гравця.

– Під керівництвом Володимира Холопова я вже грала – в Авангарді (сезон 2016/2017рр. – ред.) Коли він очолював національну збірну, також викликав мене на збори. Отримавши пропозицію з Київ-Баскета, залюбки прийняла рішення знову грати в Україні. Хоча минулого сезону виступала у польському МКК-Сієдльце. Не все було гладко в ігровому плані у Польщі. Але тепер я в Україні і все буде добре. Знаю, що Київ-Баскет найсильніший клуб України, це мене і підкупило!

– Холопов на тебе розраховує, як на гравця основного складу?
– Не знаю, побачимо, але я його не підведу. Тренер мої можливості добре знає. А я, коли відчуваю довіру, отримую додатковий імпульс зіграти якнайкраще. Взагалі то я 2 – 3 номер. Хоча можу і першого зіграти. Вважаю, що Києв-Баскету до снаги захистити титул чемпіонок України. У нас є таке завдання і ми будемо його виконувати, від цього відштовхуватися.

– Хто з суперників може скласти тобі конкуренцію в Україні?
– ІнтерХім Одеса. Вони завжди були нашими запеклими суперниками. У них багато різних, сильних, гравців. БК Рівне теж гарна команда. З’явилася нова команда Запоріжжя –амбітні дівчата. У Бердянську дуже сильна команда. Сезон покаже, як зміцняться команди, які в них будуть інтереси.