Перед тим, як Київ-Баскет вирушив до Бердянська на матч із Чайкою-ДЮСШ, лідер за результативністю у команді Вікторія Кондусь (19,6 очок в середньому за гру) поділилася планами на цю гру і зізналася, як їй вдається стільки закидати.

– Для нас кожна гра є випробуванням. Скрізь треба показувати результат. Кожний суперник по-своєму сильний. У Бердянська є два яскраво виражених лідери – Ірина Цекова і Олександра Радуловіч. З ними добре взаємодіють Ляшко, Попова. Але ми теж уявляємо силу. Їдемо на берег Азовського моря тільки за перемогою.

– Перемога над Динамо у столичному дербі додала вам впевненості?
– Кожна перемога дає позитивний заряд, віру у власні сили, впевненість в собі. Якщо помиляємося, швиденько робимо висновки і йдемо далі. Були і у матчі з Динамо погрішності, забагато втрат припустилися, але ми усе проаналізували і готові до боротьби з Чайкою.

– Те, що Володимир Холопов може дистанційно вами керувати, його відсутність позначається на діях команди?
– Наш другий тренер Інна Кочубей завжди з ним на зв’язку, вони радяться. І Іна дає нам усе необхідне, як і тренер. А тренеру побажаю якнайшвидшого одужання. І не тільки я, а й усі дівчата! Ми його чекаємо.

– Ти регулярно, від матчу до матчу, опиняєшся у лідерах за результативністю, як тобі це вдається?
– Це все тільки дякуючи моїй команді. Ми є згуртована команда, кожна з нас відчуває себе частиною відлагодженого механізму. Так, дівчата частіше виводять мене на кидок і я прагну усі їхні передачі робити результативними. То ж, усе завдяки команді!