Володимир Холопов: «в другій чверті справді щось пішло не так. За рахунку +11 на нашу користь ми дали можливість зіграти гравцям лавки — в підсумку, програли чверть 18:26»

Ривок Кривбасу 10:0 став для вас несподівнкою?

«Для мене стали несподіванкою дії наших гравців. Команда, що тренується двічі на день, шість разів на тиждень не може виходити грати з таким настроєм, з такою самовіддачею. Це не нормально, це змусило мене втратити рівновагу.

Ти маєш поважати себе, свій клуб, своїх партнерів, які дають тобі змогу вийти на майданчик і отримати ігровий час. Коли я грав, за такі речі в роздягальні можна було відгребти по повній. Просто відгребти фізично»

Сьогодні далась в знаки реалізація трьохочкових. В порівнянні з гравцями Кривбасу у ваших підопічних все було досить сумно в цьому плані. Це ситуативний фактор?

«Я сподіваюсь що це так, адже якщо цей фактор стане закономірним, то ми боротимемось за останнє місце»

Кривбас грав третій день поспіль. У вас була доба на відпочинок. Це допомогло уникнути катастрофи і відновити контроль над грою?

«При всій повазі до криворіжців, я вважаю, що наша команда трішки сильніша, але у нас, на мій погляд, досить обмежений склад. Якби ми грали 40 хвилин в пʼятьох — можливо, ми виграли б і 30 очок. Але як тренер, я хочу дати усім можливість проявити себе. Сьогодні це нам зашкодило.

Гравців, що виходили з таким настоєм очікує серйозна розмова. Цього неможливо було передбачити»