Не лише знані майстри, на кшталт Кондракова чи Павлова дебютували за Київ-Баскет наприкінці жовтня. А й молодий Олександр Сидорук. Хлопець з досвідом виступів на юнацькій Олімпіаді поділився своїми відчуттями від дебюту за Київ-Баскет. У матчі х Львівської Політехнікою, який кияни виграли 118:66 хлопець провів на майданчику більше 10 хвилин, набрав 5 очок (одного разу поцілив здалеку), віддав одну результативну передачу.

– Відчуття позитивні, ми перемогли. Намагався виконувати усі настанови тренера. Дещо виходило, дещо ні. Тож буду далі тренуватися, набирати форму ігрову, щоб в подальшому краще і краще грати.

– Чому львів’яни виглядали непереконливо у боротьбі з вами?
– Не можу однозначно стверджувати. Вони боролися, як могли. Все ж таки це команда з вищої ліги, і їм складно було грати. Ми теж показали гідну гру і дякуємо їм за суперництво. Треба налаштовуватися на кожну гру.

Читайте: АЙНАРС БАГАТСКІС: ПОПРОСИВ ХЛОПЦІВ ЗРОБИТИ АКЦЕНТ НА ЯКОСТІ ГРИ

– Спільну мову з партнерами швидко знайшов на майданчику?
– Я в команді вже два місяці тренуюся. На кожному занятті беру участь в усіх вправах. Ми як команда згуртовуємося, більше розуміємо один одного. Мені вдається у тренувальному процесі краще і краще себе показувати. Буду старатися далі і заробляти свої хвилини на майданчику.

– Англійську підтягуєш, що теж корисно.
– Так, багато легіонерів. Спілкуємося з ними. Є певні моменти, коли вони підказують, доводиться їх розуміти, відповідати. Так і розмовляємо. Гарний мікроклімат в команді. Якщо щось не виходить, хлопці підказують. Нема такого, щоб хтось сварив. Навпаки, допомагають.

– Пригостив хлопців піццою?
– А як же! У нас така традиція. Коли дебют, граєш перші хвилини на майданчику за команду Суперліги, проставляй піццу. На всю команду. Нарешті і в мене прийшов час проставлятися. Тепер працюватиму ще наполегливіше.