Капітан Київ-Баскета розповів, чи зможе команда оперативно «переключитися» після поразки від Політехніка на нову подію – матч Суперліги Парі-Матч з Дніпром. Принагідно Сандул проаналізував негативний результат протистояння з харків’янами.

– Дійсно, хоч якою б прикрою не була поразка від Політехніка, але вона – вже історія. Розбираємо помилки, готуємося на Дніпро, щоб не повторювати їх знов.

– Після гри з Політехніком Євген Мурзін наголосив, що заключні п’ять хвилин матчу Київ-Баскет провалив. Як уникати таких провалів?
– Це – помилки. Їх треба аналізувати. А взагалі-то треба більш спокійно грати, коли виграєш – не треба нестися стрімголов, а грати у свою гру.

– Чим небезпечний Дніпро? Після перемоги у Черкасах команда явно на куражі.
– Щоб успішно зіграти з дніпрянами потрібно мати бажання добре зіграти і старання. Ще нам може допомогти чинник рідних стін. Ми обіграли Дніпро у першому колі на його майданчику, спробуємо перенести цей переможний досвід у столицю. Тренер скаже, як проти нього захищатися, оберемо тактику – і в бій!
– Тобі завжди хочеться реабілітуватися після прикрих поразок?
– Звісно. По-іншому не можна. І зараз саме цей момент. Треба тільки обігрувати Дніпро. Інших варіантів нема.

Читайте: ЄВГЕН МУРЗІН: ОСТАННІ П’ЯТЬ ХВИЛИН МАТЧУ КОЖНИЙ ГРАВ ЗА СЕБЕ
– Чи б’є по самолюбству післяматчевий вислів Євгена Мурзіна, що передню лінію Київ-Баскета усі відзначають, а її «розірвали» два американця з Харкова?
– Успіх команди залежить від кожного гравця залежить. Я не думаю, що треба концентруватися на передній лінії, чи задній. Це робота усієї команди. Не вважаю, що у поразці від Політехніка хтось винен більше, а хтось менше.

– У команді нормальна атмосфера?
– Так, нормальна, робоча, руки ніхто не опускає. Ще пів чемпіонату попереду, усі команди потраплять до плей-оф. Найсерйозніші випробування розпочнуться саме тоді.

Квитки на матч Київ-Баскет – Дніпро купуйте за посиланням.

– У Дніпра не зможе вийти травмований Тимофеєнко. Наскільки це полегшить вам завдання?
– Він – гарний гравець і дуже багато робить для Дніпра. Але, думаю, зараз вони працюватимуть з подвійною енергією. І за нього також. Легше від цього нам не буде. Тим більше у Дніпрі є інші гравці, які можуть замінити Сергія. Той самий Кушніров, Фесенко додався. Їм є з ким грати і демонструвати високий рівень баскетболу. Користуючись нагодою, хочу запросити вболівальників на матч з Дніпром. Тим більше його ми зіграємо у суботу, вихідний день. Будемо ради бачити усіх! За вболівальницької підтримки завжди грати приємніше.