Володимир Холопов:

«Ми перемогли з невеликою різницею і зробили 20 підбирань на чужому щиті. Вважаю, кожне з них мало значення для перемоги. 

Загалом, нашій команді є над чим працювати і є в чому додати. Треба працювати, на що потрібен час. Це не так швидко, як може здатися.

Запоріжжя зберегло свій кістяк, це справді міцний горішок. З новим тренером вони грають більш агресивно в захисті, більш продумано і більш впевнено»

— Коли можна очікувати на майданчику Назарія Кісільчука який заліковує ушкодження?

«Уявіть стан будь якої команди, якби вона втратила гравця стартової пʼятірки. Це наш випадок, нам важко але скаржитись нема на що. Він лікується і після контрольного узі розумітимемо чи зможе він допомогти нам у наступному баблі. Станом на зараз у нього трьохсантиметровий надрив мʼяза»

— В минулих зустрічах чудово проявив себе Кінгсбі, сьогодні інші американці. На скільки задоволені адаптацією легіонерів?

«Для мене не мають значення прізвища гравців та їхня індивідуальна статистика. Важливий лише командний успіх та результат на табло.

Авжеж, володіючи таким гравцем як Кінгсбі було б не розумно не використовувати його на максимум. Під нього зроблені комбінації, під нього будується гра команди. Його взяли для того, щоб він вирішував питання.

Те, що сьогодні він набрав менше очків ніж зазвичай не має жодного значення. Команда виграла і це головне»