«Баскетбол — це спорт, який відкриває перед дитиною необмежену кількість можливостей, розширює горизонти, виховує спортивний характер, впевненість у собі та розуміння того, що своїми силами ти можеш досягти всього, про що мрієш. До того ж, це дуже весело і цікаво.

Особсто для мене, баскетбол став щасливими квитком до цікавого і сповненого яскравих подій життя, якого я завжди прагнула.

Це спорт, який допомагає гармонійно розвиватися фізично. Мені подобається, що саме в баскетболі можна в цікавому, ігровому форматі проводити тренування, котрі розвивають всі фізичні якості. Тому, в дитинстві займаючись різними видами спорту я закохалась саме в баскетбол — на тренуваннях ніколи не було нудно і після 20 років професійної карʼєри я досі отримую задоволення від гри.

Так як баскетбол командний вид спорту, він допомагає дітям відчути себе частиною команди. Вони вчаться комунікувати в колективі, домовлятись, самостійно приймати рішення і допомагати один одному. Діти відчувають себе важливими та знаходять багато друзів зі спільними інтересами.

Як тренер я отримую задоволення коли бачу як горять очі дітлахів на тренуванні, скільки позитивних емоцій у них викликає баскетбол.

Завдяки цьому спорту я змогла подорожувати і відвідати більшість країн Європи, побувати в Сингапурі, Південній Кореї та вивчити англійську. Баскетбол — один з найпопулярніших видів спорту у всьому світі, котрий при володінні мовою відкриває безліч можливостей для подальшого зростання.

В своїй баскетбольній карʼєрі я вже досягла всього, до чого прагнула. Але як тренер, я мрію виховувати юних баскетбольних чемпіонів!»