Одним з головних фігурантів перемоги Київ-Баскета над Динамо 109:71 у столичному дербі  стала Євгенія Спітковська. На її рахунку – дабл-дабл (11 очок + 10 результативних передач). Євгенія прокоментувала 38-му поспіль перемогу Київ-Баскета.

– Нам приємно, що ви рахуєте наші перемоги. Сказати, що було просто? Нема простих ігор. Вони готувалися на нас, а ми – навпаки ретельно розбирали гру Динамо. Напевно, нам трохи краще вдалося підготуватися і вам з боку здалося, що нам усе просто вдається.

– У матчі з Динамо вам не довелося розкривати великих секретів?
– Секретів не було. Ми знали їхні заготовки, які вони можуть підготувати. Ми були готові до усього. Вийшло реалізувати усе, що планували, тому і такий рахунок на табло.

– Якщо ви так Динамо обігруєте, то з іншими взагалі маєте вирішувати питання без проблем?
– Так не можна говорити, гра на гру не схожа. Кожна гра по-своєму особлива. Тому на 100% запевняти, що ми так будемо грати кожну гру, не можу. Хотіла б так сказати – так, ми гратимемо так завжди, але обіцяти не буду. Будемо старатися грати на максимумі своїх можливостей, щоб наш тренер сильно не переймався. Будемо берегти його нерви (посміхається – ред.).

Читайте: КИЇВ-БАСКЕТ ОБІГРАВ ДИНАМО У ЖІНОЧІЙ СУПЕРЛІЗІ

– У матчі з Динамо можна було і розслабитися, коли все стало зрозуміло, але ви не збиралися цього робити.
– Це ж столичне дербі. Тут не розслабишся. Бо не можеш такого собі дозволити. Ми ж визначали, хто найкращий у Києві (посміхається – ред.).