Головний тренер Київ-Баскета Євген Мурзін в інтерв’ю представникам Титульного спонсора чоловічої Суперліги ТМ Парі-Матч розповів про готовність його підопічних вирішувати серйозні завдання у чемпіонаті України.

Новачок Суперліги Парі-Матч Київ-Баскет уже в дебютному сезоні тримається у верхній частині турнірної таблиці та зіграє у Фіналі чотирьох Кубка України.

Головний тренер Київ-Баскета Євген Мурзін розповів про те, як команда підійшла до серії виїзних поєдинків. Коуч киян поділився думкою про те, що він хотів би поліпшити в грі своїх підопічних і розповів про очікування від плей-оф.

– Які плани у команди на час паузи в чемпіонаті пов’язаної з Матчем зірок?
– Не надто велика пауза вийде. Будемо працювати за планом, приділимо цей час роботі над помилками.

– Як ви відреагували на те, що гравці Київ-Баскета не ввійшли в стартові п’ятірки Матчу зірок?
– Я ставлюся до цього нормально. Не вибрали в перші п’ятірки, вибрали в другі. Звичайно, це велика честь для гравця, зіграти в такому матчі. У чемпіонаті багато сильних іноземців, є велика конкуренція, так що вибір уболівальників можна зрозуміти.

– Чи будете підсилюватися перед плей-оф?
– Поки нічого конкретного сказати не можу, але точково посилитися ми можемо. Залежить від того, як себе зараз проявить Арон Нванкво.

– Можливо, посилення було б доречним до матчу з Хіміком, який ви наразі не перемагали?
– Обидва рази ми показували непоганий баскетбол. Вдома провалилися, коли за рівного рахунку нам закинули двоочковий за дві секунди до завершення матчу. Хімік зіграний, дуже хороші виконавці Джонс і Едвін. Є ті, хто в команді не перший рік, в тому числі і тренер. Це все дає свій результат.

– Які завдання у команди на залишок регулярного чемпіонату?
– Я не задоволений нашим захистом. До плей-оф його треба підтягнути.

– Чи відображає турнірна таблиця реальний рівень команд?
– Слабких суперників немає. Прохідних матчів не буде, нас чекає жорстка боротьба.