Американський легіонер Київ-Баскета Грег Мангано поділився своїми враженнями від першого тренування, від київського сонця, очікуваннями від дебютного сезону в Україні тощо.

Я вперше в Україні і поки що маю приємні враження. Звісно, треба ще звикнути до Києва, до партнерів. Навряд чи можна добре засвоїти специфіку роботи з першого тренування, я вперше взаємодіяв з новими партнерами, але і хлопці, і тренер допомагали мені швидше зрозуміти усі вимоги і позбавитися хвилювання. Відчув дружню атмосферу у колективі – це головне.Поки що усе круто. Знаю, що головний тренер наразі працює зі збірною України.

Поки що по Києву не гуляв, бачив місто тільки з вікна автомобіля, але найближчим часом, може навіть після вечірнього тренування, піду на прогулянку. Холодна зима? Ні-ні, після Фінляндії мене це зовсім не турбує – я звик до холода та сніга, тож на цей рахунок зовсім не переживаю. У Києві тепло і сонячно – це додає оптимізму.

Щодо мого найулюбленішого етапу кар’єри, то мабуть це минулий сезон в Фінляндії, адже ми стали чемпіонами (Грег грав у клубі Карху – ред.). Тож, так, мабуть це був мій найкращий досвід. Також я грав у Японії і мені там дуже сподобалось, а до цього відіграв два місцяі у Дубаї. Але європейський баскетбол мені дуже подобається, він мені підходить.

У мене великі очікування від сезону в Україні. У нас хороша група сильних українських виконавців, тренер, який очолює національну збірну і це наша перевага. Важливо, що гратиме за нас і Моріс Крік, я бачив його гру раніше і впевнений він нам допоможе – він талановитий гравець.

Поки що небагато знаю про українську Суперлігу, у мене раніше не було запрошень звідси. Знаю декілька місцевих команд від хлопців, з якими грав в інших країнах.

Ми ще не говорили про мою роль у команді з тренером, але впевнений, що зробимо це протягом декількох наступних днів.

Щодо сильних сторін у моїй грі, то я вмію швидко переходити в атаку та непогано атакую з дальної відстані, маючи при цьому солідні габарити.