Головний тренер БК Дніпро Денис Журавльов розповів, наскільки важливо його підопічним реабілітуватися за поразку від Київ-Баскета у першому колі. Матч 2-го кола Суперліги Парі-Матч між цими суперниками відбудеться 8 грудня у столиці. Обидва учасники матчу гратимутьна тлі втоми, адже 6 грудня Дніпро зустрічався на виїзді з Черкаськими Мавпами (перемога 91:89) а Київ-Баскет вдома – з Політехніком (поразка 77:81).

– Нам не звикати грати по дві, а то й по три гри на тиждень. Я думаю, що хлопці готові до ігор, що йдуть одна за одною. Ми завжди віддаємося у кожній грі, Київ-Баскет також віддав чимало сил у грі з Політехніком. То ж, думаю, ми перебуваємо у рівних умовах. Все одно гра буде напруженою. Від фізичного стану гравців мало що залежатиме, результат залежатиме від того, наскільки правильно гравці виконуватимуть ті чи інші дії на майданчику.

Читайте: МАКСИМ САНДУЛ: СПРОБУЄМО ПЕРЕНЕСТИ ПЕРЕМОЖНИЙ ДОСВІД З ДНІПРА ДО КИЄВА

– Ви поступилися Київ-Баскету у першому колі. Чи можна вважати його незручним суперником?
– Для нас нема незручних суперників. Це омана. Усі суперники серйозні, усі уявляють собою небезпеку. Усі грають на максимумі. Чи зробили ми висновки після першого матчу з киянами – побачимо у грі. До вищезгаданої гри ми підійшли не в найкращому своєму стані. Ми пропустили забагато легких м’ячів, які зазвичай не пропускаємо. Можливо, не зовсім серйозно поставилися до суперника. Зараз ми розуміємо – програли Київ-Баскету вдома і треба брати реванш. Думаю, хлопці віддадуться грі на сто відсотків.

Квитки на матч Київ-Баскет – Дніпро купуйте за посиланням.

– Відтоді, як ви зіграли з киянами у першому колі, ваші лави поповнив Кирило Фесенко, натомість травмувався Станіслав Тимофеєнко. Наскільки його відсутність впливає на гру Дніпра?
– У Черкасах хлопці показали, що ми можемо замінити травмованого іншими виконавцями, якщо хтось у нас випадає. Що ж стосується Фесенка – він не у найкращому фізичному стані, поки що відновлюється після травми, отже не в оптимальних кондиціях. Також ще не зовсім готовий Кирило Натяжко. «Великі», бігмени у нас є, є кому тиснути з-під кільця, але бракує їхніх фізичних можливостей. Будемо брати іншим – швидкістю і рухом.