Гравець Київ-Баскета Денис Носков має за плечима досвід виступів у Черкаських Мавпах. У вересневих спарингах з чемпіоном України Денис був чи не найрезультативніший – 28 очок у двох іграх, більше тільки у Сандула (29). Але Носков не радить серйозно брати до уваги результати спарингів перед матчем Київ-Баскет – Черкаські Мавпи у першому турі Суперліги Парі-Матч 6-го жовтня у столиці.

– Ті передсезоні спаринги, що ми зіграли з Мавпами у вересні, взагалі не можна порівнювати з офіційним матчем Суперліги. То були товариські ігри і перемога в них була не такою важливою, як зараз. Бо тренери передивлялися свої напрацювання, схеми, виконавців, для цього і грають спаринги. А у чемпіонаті усе вже буде зовсім по-іншому. І Мавпи – дуже сильна команда. Звісно, нам буде непросто у протистоянні з чемпіоном, але ми віримо у себе. Будемо грати на перемогу з будь-яким суперником, незалежно від того, хто проти нас гратиме. Але Черкаси – сильні, вони у цьому чемпіонаті будуть серед лідерів.

Читайте: ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ ЗМІ: КИЇВ-БАСКЕТ ЗАПРОШУЄ НА ВІДКРИТЕ ТРЕНУВАННЯ

– Черкаські Мавпи на момент протистоянняу Києві проведуть п’ять офіційних матчів. Це їхня перевага, чи вони будуть втомлені?
– Не хотів би дивитися на те, що відбувається у них. Мене цікавить насамперед те, що відбувається у нас. Які вони будуть – це їхня справа. А наша справа – готуватися до гри регулярного чемпіонату. Ми робимо це з усією відповідальністю і сподіваюся, підійдемо до цієї гри у гарній формі. Ну, так. Мавпи зіграли чимало ігор. Вони грали і у Єврокубку, і у Суперкубку. Подивимося, як це позначиться на них. Думаю, що після Дніпра вони навпаки будуть над мотивовані. Це надасть їм впевненості, що треба працювати, і перемога буде їм потрібна для цього. Думаю, перед нами будуть найбільш сильні Мавпи, які тільки можуть бути. До цього ми і готуємося.

– Додаткову мотивацію у протистоянні з Мавпами матимеш, можливо є якісь особливі рахунки з Максимом Міхельсоном?
– Які особливі рахунки можуть бути? Я граю у команді Київ-Баскет. Денис Носков – частина цієї команди. У мене нема проблем з жодним з клубів, де я грав. Якщо з усіма зводити особливі рахунки, можна закінчити баскетбол.

– Київ-Баскет прийме Мавпи у Палаці спорту. Наскільки важливою є глядацька підтримка?
– Завжди приємно грати при заповнених трибунах. Ми граємо для людей. Було б добре, якби люди прийшли на гру і підтримали нас. Вдома нам потрібна підтримка, особливо з таким суперником, як Мавпи. То ж, користуючись нагодою, запрошую прихильників столичного баскетболу у суботу, 6-го жовтня, о 14:00 прийти на матч і підтримати Київ-Баскет.

Квитки на матч Київ-Баскет – Черкаські Мавпи купуйте за посиланням.