Капітан Київ-Баскета прокоментував нашій прес-службі вдалий старт для команди в новому сезоні Суперліги та зокрема велику перемогу в останньому матчі з Прометеєм.

– В неділю ви перемогли у великій грі проти Прометея. За рахунок чого вдалося досягти цього результату?

– Головною причиною був наш захист. Ми зупинили їх швидкі відриви та не давали їм набирати очки після підбирань на нашому щиті. Команда дуже хотіла перемогти, особливо пам’ятаючи про ту гру на передсезонному турнірі, де ми поступилися в овертаймі. Хотілося взяти реванш. Ми продемонстрували гарну енергію, концентрацію та взаємодопомогу. В той же час, зараз ми граємо ще впевненіше. Хлопці можуть виконувати різні завдання на майданчику, досягаючи успіху в них та роблячи це зі впевненістю. Ми дотримувалися плану на гру. Все це й привело до необхідного результату.

– Дніпро та Прометей мають дорожчий склад, але Київ-Баскет переграв обидві команди в першому колі. Чи впливав цей фактор на вашу мотивацію в цих протистояннях?

– Ці команди зробили кілька гучних підписань, мають добрих гравців у ростерах, але ми впевнені, що ми теж гарна команда і нічим не поступаємося. В нас теж якісні гравці, і ми добре граємо як команда.

– Наразі ви є лідерами Суперліги з результатом 8-0. Чи може ця команда грати ще краще, чи це її стеля?

– Так, ми маємо гарний результат, але можемо грати ще краще. Були ігри, в яких ми грали добре лише половину, або 30 хвилин. Брюс та Брендон гарно себе проявляють, але вони також ще будуть додавати, продовжуючи адаптовуватися до нашого баскетболу. Всі жертвують заради загального результату. Нам потрібно грати добре протягом усіх 40 хвилин гри, і тоді ми вийдемо на ще більш якісний рівень. Ми можемо грати краще