Американець Арон Нванкво, що прибув на трай-аут до Київ-Баскета, вже провів з командою три тренування і готується до першого ігрового випробування – матчу Суперліги Парі-Матч з Черкаськими Мавпами. Арон поділився своїми першими враженнями від перебування у Київ-Баскеті і в столиці України.

Коли я отримав запрошення з Києва, агент розповів мені про цю команду. Я оцінив ситуацію і зрозумів, що це гарний варіант – стати її частиною, пограти у столиці України. Я вже трохи знаю хлопців з команди, а Моріса Кріка взагалі знав ще раніше. Я хочу допомогти Київ-Баскету перемагати та виграти чемпіонство.

Прямо зараз мені дуже подобається команда, хлопці тут зібралися талановиті і доброзичливі. У нас є різні сильні сторони і якщо ми зберемося і будемо грати, як команда, у нас дуже великий потенціал.

Мені подобається місто. Так, я ще не грав тут, але я в очікуванні на дебют, хочу відчути цю атмосферу. Я раніше не бував у Києві, але зміг трохи подивитися на місто, поки їхав з аеропорта. Київ виглядає класно, але, звичайно, найближчим часом я сподіваюсь краще його вивчити. Так, я був трохи шокований холодом, адже тут набагато холоніше у порівнянні з тими місцями, де я був раніше, наприклад, у Румунії. Тим не менш, впевнений, я звикну і проблем у мене з цим не буде.

Я вже спілкувався тренером про мою роль в команді. Він очікує від мене багато енергії, щоб я, як слід працював на щитах, допомогав на підбираннях і додав команді атлетизму. Я задоволений тим, що у мене є можливість поділитися з цією командою сильними сторонами своєї гри.