Головний тренер другої жіночої команди, яку відзначив подякою мер Києва, розповіла про підготовку до сезону у Вищій Лізі, роботу з молодими гравчинями та перспективи команд ВЮБЛ.

З нагоди дня фізкультурника, який цього року відзначається 12 вересня, головний тренер «Київ-Баскета» Олена Федченко отримала з рук мера Києва Віталія Кличка подяку «За вагомий особистий внесок у розвиток та пропагування фізичної культури і спорту»

Наша прес-служба щиро привітала Олену Георгіївну з цією відзнакою та дізналася останні новини із стану нашої другої жіночої команди, а також про перспективних гравчинь у ВЮБЛ:

«Стосовно поєдинків у Вищий лізі в нас йде плідна підготовка. В нашій підгрупі зібрані сильні колективи – це «Інтерхім» (Одеса), «Інваспорт» (Харків), «Полтава», «Козачка» (Запоріжжя), «НУБіП» (Київ), «ХАІ» (Харків), а також команди з Дніпра, Миколаєва. Це важка підгрупа і я думаю, що поєдинки будуть хороші. Головне, щоб ми могли грати, виходячи з цієї ситуації з коронавірусом.

Якщо казати про склад команди, то у нас плани такі, що ми будемо підключати молодих гравців 2000 року народження. Наша мета робити так, щоб вони отримували більше ігрової практики.

Гравчинь на ВЮБЛ теж готуємо. З командою 2006 року торік виграли дивізіон Б і в цьому році будемо брати участь в дивізіоні А. Теж були непрості гри, висока конкуренція і цього варто очікувати і в цьому сезоні»