Через пандемію коронавірусу догравання Молодіжної ліги було перенесено на вересень після стартових трьох турів, які були зіграні ще в лютому. Сьогодні ж завершився останній тур, за підсумками якого визначалися учасники фінального етапу.

Наш колектив, представлений гравцями другої чоловічої команди, впевнено виграв підгрупу. Підопічним Андрія Харчинського потрібно було стати найсильнішою командою свого квартету задля того, щоб потрапити до фіналу ліги, з чим команда впевнено впоралася.

Маючи в активі дві перемоги та одну поразку з лютого, жовто-чорні мали провести два поєдинки в Києві та два у Краматорську. У перших двох поєдинках у середині вересня, які відбувалися у столичному Палаці Спорту «Венето-Sport», жовто-чорні не знали проблем із «Краматорськом» (92-60), а також розгромно перемогли «ДЮСШ-7» із Харкова з рахунком 109-58

Вирушаючи на останні два поєдинки до Краматорська у статусі лідера та головного фаворита групи, команда підтвердила своє реноме. Учора кияни знову обіграли «ДЮСШ-7» з рахунком 97-53, а сьогодні завершили виступи у групі повторною перемогою над «Краматорськом» –  99-78

Таким чином, наша команда не знала собі рівних у своїй підгрупі, вигравши шість поєдинків із семи та з шаленою різницею +168 посіла перше місце і вийшла до фінального етапу Молодіжної ліги, який відбудеться в Києві.

Головний тренер Андрій Харчинський прокоментував успішні виступи своїх підопічних: «Завдання було вийти напряму з першого місця. Ми це завдання виконали і будемо готуватися до фінального етапу, який відбудеться вдома. Я дуже задоволений тим, що хлопці, яким вже скоро розпочинати виступи у Першій лізі в складі другої команди, отримали хорошу ігрову практику. Ми плідно відпрацювали влітку і ці чотири поєдинки у вересні – це вже своєрідний показник нашої роботи. Наша команда укомплектувалась, з’явились нові люди і ми нарешті мали змогу на всіх подивитися у грі»