Юні підопічні Максима Балашова знову відчули солодкий смак перемоги. У чемпіонаті Київщини Академія Київ-Баскета обіграла Переяслав-2 36:26.

15 грудня команда Академії Київ-Баскета зіграла два виїздних матчі у чемпіонаті Київщини. У Переяславі суперниками підопічних Максима Балашова стали дві однойменні команди міста. Перший поєдинок Академія Київ-Баскета програла Переяславу-1 29:58. Натомість у другому матчі Академісти вибороли перемогу 36:26. У цьому віці (команди 2008 р.н.) грають за регламентом 4 чверті по 8 хвилин. Усі 13 юних гравців зі складу команди-переможниці отримали ігровий час, тобто відчули дух гри і дух суперництва. Цей матч став останнім ігровим випробуванням Академії Київ-Баскета у 2019-му.

Максим Балашов, головний тренер команди Академії Київ-Баскета: – Порадувало те, що команда проявила характер. Бо другу гру через короткий проміжок часу після завершення першої було грати непросто. Відчувалося, що трохи втомилися. Але тим не менш зібралися, відіграли. Тут і дорослим фізично складно грати дві гри поспіль, а тим більше дітям. Але вийшли на боротьбу згуртованою командою, допомагаючи і підтримуючи одне одного. І досягли позитивного результату. Наступні ігри відбудуться вже у новому році. Матимемо час на підготовку. Впевнений, підготуємося ще краще. Ви ж розумієте – у нас канікул не буває, ми продовжуємо тренуватися і у 2020-му, впевнений, будемо показувати ще кращі результати.