Перший матч у 2019-му у Жіночій Суперлізі Київ-Баскет виграв, хоч суперник чинив запеклий опір. Підопічні Володимира Холопова обіграли Рівне-ОШВСМ 81:55.

Перша чверть засвідчила – шанси на виграш у суперників рівні. Без вагань господарки розпочали штурм кошика суперниць. Результативні кидки здалеку вдавалися лідеру атак господарок Вікторії Кондусь. Але і у Рівному було, кому відповісти – Вікторія Шматова і Людмила Спиридонова не втрачали шансу відзначитися. Втім, Володимир Холопов підганяв своїх дівчат і вони виграли першу чверть 23:15. Це вже заявка на підсумковий успіх.

На початку другої 10-хвилинки Євгегнія Спітковська довела перевагу Київ-Баскета до +10. Зарядженість на боротьбу киянок перевищувала їхніх суперниць. Але перевага збереглася до перерви.

У другій половині матчу Кондусь не втратила прицілу і Київ-Баскет збільшив перевагу. Але Світлана Боярчук своїм кидком здалеку залишила Рівне у грі 47:63.

У заключній чверті Київ-Баскет не скинув обертів і зумів зберегти контроль над грою. На екваторі чверті Ксенія Афанасьєва, Владислава Волошина і Юлія Гутевич довели перевагу до +28. У підсумку 81:55 на користь Київ-Баскета.

Жіноча Суперліга

11 січня

м. Київ

Київ-Баскет – Рівне-ОШВСМ 81:55 (23:15, 19:17, 21:15, 18:8)

Статистика матчу