15 грудня Київ-Баскет зіграє в Одесі з ІнтерХімом. Цей поєдинок стане останнім для киянок у Суперлізі у році, що минає.

Незважаючи на те, що регулярний чемпіонат Суперліги у розпалі, суперники у цьому сезоні ще не зустрічалися. Відтак прогнози можна давати, спираючись на результати цих команд з іншими учасниками Суперліги. Та й прогнози – справа невдячна.

Київ-Баскет та ІнтерХім – це брендова пара. Чинний чемпіон проти володаря Кубка. Щоправда, сьогодні ІнтерХім дещо відрізняється від тієї грізної сили, яку уявляв наприкінці минулого сезону. А все через те, що лідер одеситок Кристина Карп нині грає в Америці, належної заміни їй не знайшлося. На початку сезону підопічні Ірини Щипакіної виглядали дещо безпорадними, але коли їхні лави знову поповнила Наталя Бондар (Колотовська), командний механізм стабілізувався і працює більш злагоджено. У грудні одеситки обмінялися перемогами на виїзді з Рівним-ОШВСМ. А Київ-Баскет встиг зіграти взимку вже три матчі – обіграв у столичному дербі Динамо, поступився у Бердянську Чайці і потім обіграв у Запоріжжі Козачку. Киянки мають кадрові проблеми – насамперед головний тренер команди Володимир Холопов продовжує відновлювальний процес після перенесених операцій, травмована Рабчук, хворіють Волошина і Бойко.  Прописалися у лазареті (процес відновлення після важких травм доволі тривалий) Краєвська, Завидна, Колесніченко.

Тим не менш бойовий кістяк Київ-Баскета горить переможним бажанням – Кондусь, Ольховик, Афанасьєва, Гутевич, Джунь, Спітковська, Любінець.

Жіноча Суперліга

15 грудня

м. Одеса

12:00, ІнтерХім-СДЮСШОР – Київ-Баскет