Центровий Київ-Баскета Владислав Коренюк відмовився називати плюси у грі його команди проти Каршияки у першому матчі ¼ Кубка Європи ФІБА. Господарі поступилися іменитим туркам 71:89. Водночас Владислав розповів, що слугуватиме мотивацією для нього та партнерів по команді у матчі-відповіді в Ізмірі 11 березня.

– Гра була важкою, при цьому кожен з гравців нашої команди викладався на майданчику, старався захищатися. Так, ми припускалися багатьох помилок, що у нападі, що у захисті. І через це маємо таку різницю на табло.

– Якщо рахувати по чвертях, першу ви виграли +1 очко, так само третю. А другу і третю програли відчутно. У чому різниця?
– Ну, як вам сказати у чому різниця? Треба влучати в кільце. Хтось влучив, хтось навпаки. В цьому і є різниця. Старалися грати.

– Якою буде мотивація на матч-відповідь?
– Ми безумовно мали мотивацію і на цю гру, і звісно матимемо на матч-відповідь. Ми хотіли виграти сьогодні вдома, бо знали – прийдуть наші вболівальники, старалися для них. На виїзд будемо їхати також з мотивацією – будемо старатися повернутися у гру.

– Відчували підтримку залу?
– Сьогодні, як ніколи, відчував підтримку, трибуни створювали нам емоцію, яка допомагала на паркеті.

– Які плюси можете відзначити у грі вашої команди у протистоянні з таким суперником?
– Кожна така гра – цінний досвід. Але зараз, коли ми програли майже 20 очок, мені важко говорити про наявність якихось плюсів у нашій грі. У мене настрій всередині відповідний тому, що ми програли -20. Треба це виправляти.