Сезон 2017-2018 року став дебютним для відновленого клубу Київ-Баскет. Яким він був для нас?Давайте разом підіб’ємо підсумки.

В цьому сезоні столичний клуб був представлений командами майже у всіх баскетбольних лігах України.

1. Суперліга (жінки). Як тільки став відомий склад команди та тренерського штабу, то журналісти та суперники одразу нарекли команду Володимира Холопова одноосібним лідером чемпіонату. Так воно і сталося, адже за весь регулярний чемпіонат Київ-Баскет не зазнали жодної поразки. А от в Кубковому протистоянні столична команда не змогла перемогти лише раз, але ця одна єдина поразка вартувала команді Кубка України.

Таким чином у Суперлізі(жінки) – 1 місце, та 2ге місце у Кубку України сезону 2017-2018

2. Вища ліга України. Команда під керівництвом видатного баскетболіста та помічника головного тренера Національної збірної стала однією із неординарних у сезоні. Найстаршому гравцю команди лише 24 роки, і в ростері лише один гравець із досвідом виступів у Суперлізі. Підопічні Олександра Лохманчука грали на рівних із найсильнішими командами дивізіону, виривали неймовірні перемоги, а от вихід до плей-оффу вони віддали у очній зустрічі ще більш молодшим  хлопцям із Хіміка-2.

Вища ліга України – 10 місце

3.Вища Ліга України серед жінок. Ще одна жіноча команда клубу, котра представлена також гравцями, які являються також і гравцями національної збірної свого віку. Тренер – Олена Федченко також є чинним тренером жіночої збірної Ю -18.

Вища Ліга України серед жінок – 3 місце.

4. Перша Ліга України. У цій лізі столичний клуб представляли зовсім молоді виконавці, котрі ще навчаються у Київському спортивному ліцеї. КСЛІ-Київ-Баскет на чолі з тренерами Андрієм Харчинським та Володимиром Піщіковим у сезоні протистояли більш досвідченим, дорослішим та габаритнішим командам із усієї України. Головною задачею команди – підготовка кваліфікованих сильних гравців для найвищих дивізіонів.

Перша Ліга – 23 місце.

ДИТЯЧА БАСКЕТБОЛЬНА АКАДЕМІЯ

ВЮБЛ хлопці 2001 року народження – 2 місце

ВЮБЛ хлопці 2002 року народження – 8 місце

ВЮБЛ хлопці 2003 року народження – 4 місце

ВЮБЛ дівчата 2001 року народження – 2 місце

ВЮБЛ дівчата 2002 року народження – 3 місце

 

Чого чекати у наступному сезоні? Чи збільшиться кількість команд? Чи вийде Київ-Баскет на європейську баскетбольну арену?

Слідкуй за новинами на нашому офіційному сайті та офіційній сторінці клубу у мережі Фейсбук та будь в курсі усіх новин!