Паша привіт! Ще раз вітаємо з днем народження!

 Під час карантину ти знаходися у Білій Церкві. Як обстановка у місті? Як відсвяткував день народження?

У Білій Церкві з початку карантину люди свідомо вдягли захисні маски та перестали відвідувати громадські місця. Місто щільно патрулює поліція – мало місць які ще можливо відвідати. Я вважаю це правильні дії, тому що нам всім треба обєднатися і загальними зусиллями подолати цей вірус. Стосовно дня народження – провів його у вузькому колі з батьками та близькими родичами.

Сезон 2019-2020  завершено…  Чи задоволений ти другим місцем команди у загальному заліку? Яка команда, на твою думку, була найбільш незручним суперником у чемпіонаті?  Твоя особиста думка стосовно твої гри

Повністю підтримую рішення федерації щодо дострокового припинення Чемпіонату. Не хочу сказати, що ми показали приклад, але безпосередньо після нас почали завершуватися європейські та світові змагання. Я вважаю, ми прийняли вірне рішення та убезпечили на начальному етапі усі можливі наслідки розповсюдження вірусу серед гравців, персоналу, глядачів тощо.

Стосовно другого місця у загальному заліку регулярного чемпіонату України – зробили, як зробили- -не мені судити. Безумовно, хотілося плей-офф, баталій, пограти з кожною командою та вияснити відносити під  заключної стадії чемпіонату, але маємо що маємо.  Для мене особисто, це нічого не значить – я хочу, щоб це все завершилося і почався новий сезон. Ще раз підкреслю, рішення про припинення чемпіонату повністю правильне, тому друге місце – значить друге місце, це не мені вирішувати.

Стосовно самої незручної команди для нас – для мене особисто це БК «Одеса». Так ми виграли у цього Клубу один раз з великим рахунком, але вони двічі нас за це покарали.  Кожна гра була дуже напруженою для нас – вони мають багато досвідчених гравців на різних позиціях, у нас були «овертайми», дуже цікаві та насичені емоціями кінцівки ігор. Треба віддати належне цій команді. Моя особиста думка – БК «Одеса» самий незручний суперник для нас у цьому сезоні.

Як оціниш свій виступ у сезоні 2019-

Мені особисто тяжко оцінювати свій виступ у сезоні. Моя думка – я дуже довго «розкачувався», шукав свою гру, треба було багато часу, щоб відчути гру та домогтися найкращої результативності гри: новий тренер, нова команда та гравці, нова роль у команді – був довгий процес становлення. Мені здається, що я почав грати у свій баскетбол після Нового року і хто знає як би я грав у завершальній стадії чемпіонату, іграх плей-офф тощо. Завжди є куди рости, тренуватися і показувати  найвищий результат твоїх можливостей.

Чи є можливість для тренування у Білій Церкві? Чим займаєшся у вільний час? Твої побажання команді, вболівальникам та фанатам клубу?

 Відносно тренувального процесу.  Безумовно, сумую за баскетболом. Після завершення сезону я відразу поїхав до Білої Церкви та через кілька днів вже «не міг знайти собі місця». Дуже тяжко після активного сезону опинитися вдома.  Намагаюсь  займатися безпосередньо дома, використовуючи всі доступні знаряддя для тренувань, які у  наявності. В інтернеті зараз можна знайти багато онлайн-зайнять для організації тренувального процесу – тому підтримую форму у домашніх умовах. Також в мене є велосипед –  періодично катаюсь.

Хочеться перезавантажитися: фізично, морально, ментально, психологічно, щоб підійти максимально налаштованим до початку наступного сезону. Безумовно, зараз дуже складна ситуація із можливістю просто покидати м’яч у  кільце, але як тільки буде можливість – буду брати м’яч в руки та йти працювати. Хочеться провести найбільше часу з рідними та близькими, поспілкуватися з друзями. Хотілося, щоб найшвидше це все закінчилося і всі були здорові.

 

Твої побажання гравцям, фанам та всім шанувальникам баскетболу:

Хотілося б  всім побажати в першу чергу не панікувати, дотримуватися всіх необхідних санітарних умов, слідкувати за собою та тими з ким контактуєш.  Побажати хочу в першу чергу здоров’я всім, нові починання, щоб все закінчилося на позитивній ноті і цей карантин дав тільки поштовх вперед.