3 листопада Київ-Баскет провів перший поєдинок після триматчевої виїздної серії у регулярному чемпіонаті Суперліги Парі-Матч. До Палацу спорту Венето завітав БК Запоріжжя. Гостям не вдалося чинити гідного опору господарям – 110:73 перемога Київ-Баскета.

З перших хвилин кияни діяли агресивно і результативно. У першій чверті команда набрала 30 очок. При цьому перевага Київ-Баскета на цьому ігровому відрізку сягала +17 очок. За підбираннями Запоріжжя майже не поступалося господарям. Натомість з влучністю підопічні Валерія Плеханова мали проблеми. На перерву команди пішли за рахунку 59:40 на користь Київ-Баскета.

Початок третьої чверті став приголомшливим для гостей. Київ-Баскет здійснив очковий ривок 13:0 і довів свою перевагу до +30. Далі можна було тримати суперника на очковій відстані, не сумніваючись у підсумковому результаті.

Інтрига у цьому протистоянні залишалася у тому, коли Київ-Баскет перетне стоочкову межу. На екваторі заключної чверті після кидка Павлова рахунок став 100:65 на користь господарів, але потім Павлов двічі промазав з лінії штрафних. І лише Сандул з лінії штрафних зафіксував перетин киянами стоочкової межі 101:68. Підсумковий рахунок матчу 110:73 на користь Київ-Баскета.

За два дні, 5 листопада, Київ-Баскет зіграє матч Кубка Європи ФІБА. У Палаці Спорту підопічні Айнарса Багатскіса приймуть співлідера по групі F першого відбірного турніру мінський Цмокі. Квитки на цей поєдинок купуйте за посиланням.

Суперліга Парі-Матч

3 листопада

м. Київ

Київ-Баскет – Запоріжжя 110:73 (30:18, 29:22, 30:16, 22:17)

Статистика матчу