Перший матч у Суперлізі Парі-Матч Київ-Баскет проведе на головній арені України – у Палаці Спорту. Команда Євгена Мурзіна у першому турі прийме Черкаські Мавпи, чинних чемпіонів України. Дата матчу – субота, 6 жовтня.

Про це повідомив Департамент з організації та проведення змагань ФБУ. Що може бути краще, ніж провести знаковий, перший матч, відродженої команди Київ-Баскет на паркеті Палацу Спорту? Тільки перемога у цьому матчі! Простіше для команди досягти мети за потужної вболівальницької підтримки. То ж виокремлюйте собі дату 6 жовтня для баскетболу! Про час початку матчу буде повідомлено додатково.

19-го вересня у планах головної команди клубу – вихідний день. А 20-го вересня тренувальний процес продовжиться, вже під керівництвом головного тренера Євгена Мурзіна. З 3-го по 18-те вересня він працював з національною збірною під час вікна ФІБА для відбірних матчів чемпіонату світу. Нагадаємо, збірна України під керівництвом Мурзіна перемогла вдома Іспанію 76:65 і поступилася у гостях Чорногорії 84:90. Тепер прийшов час переключатися на клубні справи.

Читайте: ОПРИЛЮДНЕНО КАЛЕНДАР СУПЕРЛІГИ: КИЇВ-БАСКЕТ СТАРТУЄ МАТЧЕМ З ЧЕМПІОНОМ

За відсутності Євгена Мурзіна Київ-Баскет під керівництвом його асистента Олександра Лохманчука провів п’ять спарингів, два з них – саме з Мавпами. Але, якщо дотримуватися хронології, то розпочали ігровий етап передсезонної підготовки кияни з Миколаєва, на Меморіалі Литовки зазнали трьох поразок – від Одеси 75:79, Хіміка 65:96 і Миколаєва 74:75.

Читайте: БК КИЇВ-БАСКЕТ ОГОЛОШУЄ АКРЕДИТАЦІЮ НА ДОМАШНІ МАТЧІ СЕЗОНУ 2018/2019

А 12-го і 13-го вересня у СК Меридіан зіграли два домашніх спаринга з Черкаськими Мавпами. В обох протистояннях з чемпіоном сильнішим був Київ-Баскет (94:84 і 80:62). Третій поєдинок між цими суперниками носитиме вже офіційний статус і відбудеться він – у Палаці Спорту!