Жовто-чорні сьогодні не мають проблем із дніпрянами та здобувають 13-ту перемогу у 18-ти матчах регулярного чемпіонату Суперліги.

Кияни грали в Дніпрі третій поєдинок упродовж п’яти останніх днів. Другий день за календарем після поразки в Харкові. Однак можлива втома не позначилася на діях киян. Поєдинок тривав за ігрової переваги гостей. Кияни щільно зустрічали суперника в захисті, а перевага в реалізації дальніх кидків стала ключовою в першій чверті. Дніпряни схибили всі три спроби, натомість кияни забили 3 спроби з шести.

У другій чверті домінування гостей продовжилося. Різниця в рахунку згодом перетнула позначку в 10 очок та досягнула 15-ти очок. Лише після цього господарі нарешті налагодили ефективну взаємодію. Павлов, Тимофеєнко та Крутоус нарешті забили з-за дуги. Різниця скоротилася до 10 очок. Однак цей успіх господарів виявився тимчасовим.

Ще до великої перерви кияни майже повернули найбільшу різницю, а в третій чверті продовжили диктувати свою гру.

Майже за три хвилини після початку заключної чверті різниця сягнула 21-го очка. Господарі взяли чергову хвилину перерви. Втім врятувати гру це не допомогло. Кияни впевнено довели поєдинок до другої в сезоні перемоги над Дніпром.

Герої матчу
Найрезультативнішим у матчі та нестримним для дніпрян став Джеймс Томсон – 26 очок, 7 підбирань, 6 передач.

Наступний матч
Дніпро наступний поєдинок грає 17 грудня в Одесі. Київ-Баскет того ж дня гратиме в Запоріжжі.

СУПЕРЛІГА WINDROSE
Регулярний чемпіонат

12 грудня

Дніпро. 14:00
Дніпро – Київ-Баскет – 61:79 (16:24, 16:22, 11:13, 18:20)