Перед матчем другого туру другого групового турніру Кубка Європи ФІБА з угорським Кьормедом Київ-Баскет провів відкрите тренування у палаці спорту Венето.

Після розминки і розтяжки – робота з м’ячем, відпрацювання тактичних схем. Хлопці працювали з бажанням. Усі прагнуть продовжити переможну серію у Кубку Європи. Нагадаємо, вони виграли вже три матчі поспіль. Після перемоги над Лєвскі вдома 20-го листопада послідували звитяги на виїзді – над Цмокі і Зволлє. І ось кияни повертаються у рідні стіни!

Квитки на матч Київ-Баскет Кьормед купуйте за посиланням.

Кадрових проблем господарі не мають – Кондраков відновився після застуди. Також готується до гри канадець Шакіл Кейт, який прибув на місячний трай-аут до столичного клубу.

Айнарс Багатскіс, головний тренер Київ-Баскета: – міжматчева пауза пішла нам на користь. Ми підзарядили батарейки. Угорська команда вміло обороняється, усе будується на грі чотирьох іноземців. Вони обіграли лідера угорської ліги. Знають, як скористатися помилками суперника. Щодо Кейта – не можу сказати, що він готовий вже до гри, йому потрібен час на адаптацію. У нас є дисбаланс у деяких позиціях і ми намагаємося виправити цю ситуацію.

Матч Київ-Баскет Кьормед розпочнеться 18 грудня о 19:00. Арена – СК Венето (кол. Меридіан, вул. Героїв Севастополя, 11в). Наразі Київ-Баскет і Вентспілс ділять лідерство у відбірній групі К.