24 січня Київ-Баскет поступився на виїзді Одесі у Суперлізі Парі-Матч 70:74.

Господарі з перших секунд взялися щільно опікати суперника. За стартову чверть лише раз різниця в рахунку зростала до п’яти очок. Ще й на користь одеситів.

Рівна боротьба точилася на майданчику до кінця першої половини матчу, яка зафіксувала лише два очки переваги господарів. Кияни за цю частину зустрічі більше атакували суперника з середньої дистанції, натомість одесити більше били та забивали з-за дуги.

По перерві перебіг подій не змінився. Знову по ходу чверті різниця не зростала понад п’ять очок. Гості знову до кінця чверті відіграли її, вирівнявши загальний рахунок перед заключною 10-хвилинкою. При цьому залишилися незмінними пропорції за кидками: господарі краще реалізовували дальні кидки, а гості – з середньої дистанції.

Якоїсь миті здалося, що господарі на куражі остаточно перехопили ініціативу та пішли в відрив. Однак гості знову вирівняли ситуацію. Вирішальними стали заключні секунди. Кияни кілька разів помилилися в заключних атаках, натомість у одеситів Мессі реалізував прорив ще й заробив фол та реалізував штрафний. У одній з заключних атак гостей Браун обікрав Петрова та запустив у відрив Щепкіна, який данком поставивив ефектну крапку в матчі.

Суперліга Парі-Матч

24 січня

м. Одеса

Одеса – Київ-Баскет  74:70 (14:12, 20:20, 22:24, 18:24)
Одеса: Щепкін 19, Мессі 12, Фрізен 10о + 8пд, Носков 10о + 5пд, Прокопенко 7, Лі Вінн 5о + 6пд, Новиков 5, Браун 4о + 5пд, Артамонов 2
Київ-Баскет: Классен 14, Петров 11, Пустозвонов 11, Близнюк 9о + 7пд, Павлов 9, Коренюк 5, Кондраков 5, Хілл 4о + 8пд, Крутоус 2
Статистика матчу