Гравці Київ-Баскета Павло Крутоус і Моріс Крік зіграють у Матчі Зірок Суперліги Парі-Матч. Той відбудеться 26 січня у Запоріжжі.

Після завершення голосування вболівальників, які визначали стартові п’ятірки «Зірок України» і «Зірок Легіону» було проведено телефонне опитування тренерів у якому вони назвали свої варіанти других п’ятірок для команд, що візьмуть участь у «Матчі Зірок». Прізвища Крутоуса і Кріка назвали тренери усіх інших команд Суперліги Парі-Матч.

За підсумком опитування тренерів другі п’ятірки сформувалися таким чином:

Зірки України: Олександр Кольченко «Черкаські Мавпи» – Павло Крутоус «Київ-Баскет» – Олександр Беліков БК «Одеса» – Андрій Мироненко БК «Запоріжжя» – Сергій Павлов «Хімік».

Зірки Легіону: Деон Едвін «Хімік» – Моріс Крік «Київ-Баскет», Бредон Янг «Черкаські Мавпи» – Телджон Кромер «Політехнік» – Кріс Джонс «Хімік».

Ще по 2 гравці у кожну з команд оберуть організатори Матчу зірок Суперліги Парі-Матч 2019, їхнє рішення буде оголошено завтра. Також до кінця тижня буде оголошено тренерський склад як команди “Зірок України” так і команди “Зірок Легіону”.

Павло Крутоус: Усі знають, що Матч зірок це у першу чергу шоу. Воно робиться для вболівальників. Конкуренції, як такої, у цьому яскравому дійстві майже немає, хоча певна боротьба матиме місце. Особисто мені дуже приємно буде взяти участь у Матчі. Цей досвід неодмінно піде мені на користь.