Захисник нашої команди в ході недільного матчу Суперліги проти «Хіміка» зазнав пошкодження, через яке не зміг продовжити зустріч. Обстеження молодого баскетболіста виявило травму коліна, яке, на жаль, може бути усунене лише за допомогою хірургічного втручання.

Найближчим часом спортсмен перенесе операцію в клініці сучасної ортопедії та розпочне реабілітацію та комплексне лікування. За словами голови медичного штабу «Київ-Баскета» Сергія Гумели, на повернення Артема в дію буде потрібно близько 20 днів. Клубні працівники докладуть максимум зусиль, щоб поставити Ковальова на ноги за короткий термін. Проте, на жаль, захисник пропустить найважливіші матчі жовто-чорних у Кубку Європи ФІБА, а також старт другого кола Суперліги.

Крім того, поза складом на недільний поєдинок залишився і Костянтин Анікієнко, якого звалила застуда. Температура дошкуляла центровому і в матчі п’ятниці проти «Одеси», але там баскетболіст зумів провести на паркеті 15 хвилин. На щастя, Костя одужує: за повідомленнями медичного штабу, у вівторок Анікієнко почувався стабільно добре, а симптомів хвороби вже не спостерігалося. Тому висока ймовірність, що баскетболіст повернеться до тренувань найближчим часом та зможе допомогти команді.

«Київ-Баскет» бажає Артему та Костянтину скоріше перемогти всі проблеми зі здоров’ям та приєднатися до команди якнайшвидше!

Нагадаємо, що вже завтра кияни проведуть четвертий матч групового етапу проти польського «Трефла» на виїзді. Початок зустрічі – о 20:00.