Вчора на домашньому паркеті «Київ-Баскет» виборов важку і дуже важливу перемогу у зустрічі з «Прометеєм». Головний тренер команди «Київ-Баскету» Айнарс Багатскіс та американський центровий Тревін Тібодо прокоментували результати на післяматчевій пресконференції:

Тревін Тібодо: Гарна гра. Рад побачити фанатів, які прийшли підтримати нас. Одноклубники і тренер продовжують допомагати мені кожен день. Намагаюся допомогти команді настільки, наскільки можу.

Айнарс Багатскіс: Сьогодні грали проти однієї з топ-команд ліги. Трохи відстають «Миколаїв» і «Харківські Соколи», але з іншими 9 командами кожна гра за налаштуванням має бути як остання. Тільки тоді є шанс сподіватися на результат. У таких матчах дуже часто вирішують дрібниці. Один додатковий гарний захист, допомога, фол, більш швидкий вхід у напад – все це підсумовується. Сьогодні ми виграли за рахунок цих дрібниць. Якщо почати святкувати перемогу в середині третьої чверті та почати четверту чверть, можливо, ця різниця була би іншою. «Прометей» у прямому сенсі став зоною. У нас були ситуації для кидків, ми не вміли ці ситуації використовувати, де треба було зіграти терпеливіше. Не знаю статистики, на скільки очок ми були попереду. Вважаю, ми контролювали гру, потрохи додавали в кожну чверть і завершили логічним фіналом.

Підписали нового гравця. Цікавий проспект, як говорять у сучасному баскетболі. Зріст 215 см на землі не валяється. Шкода, що його попередня кар’єра так склалася. Він з нами провів три командних тренування і чотири особистих. Дуже хоче працювати. У нього є потенціал стати дуже хорошим гравцем. Те, як далі буде розвиватися його кар’єра, залежить тільки від ньогоі. Я би хотів, щоб він був ментально готовий допомогти нам. Ми не брали його просто для тренувань. Ми брали його, щоб він давав реальну користь, починаючи з тренувань, а потім вже у грі.

Наступний матч чекає на киян вже завтра проти команди «Запоріжжя» на домашньому паркеті ПС «Венето-Спорт» о 16:00. Квитки можна придбати за цим посиланням.