Гравець Київ-Баскета Вероніка Любінець поділилася своїми думками щодо прийдешнього Фіналу чотирьох Кубка України серед жінок. Він стартує 1 лютого у Рівному. У півфіналі Київ-Баскет зіграє з Чайкою. Іншу пару склали господарки, Рівне-ОШВСМ і НУБіП України

– Ми готові на усі сто відсотків. Останні два роки нам не вдавалося брати Кубок. І ми хочемо довести перш за все собі, що ми варті цього титулу і тому готуємося витримати будь-які випробування.

– Уявімо, вам на шляху до трофею вдасться провести два поєдинки. Тоді найімовірніші суперники Чайка та Рівне, знаєте, як грати з ними?
– Для початку нам треба подолати опір Чайки. Думаю, у них зіграє Олександра Радулович. Це досвідчений гравець. Але і у нас є досвідчені дівчата. Думаю, гра буде цікавою і докладемо усіх зусиль для перемоги.

– А Рівне? Уявіть – ви у фіналі, господарок заведуть трибуни?
– Звісно, рідні стіни допомагатимуть Рівному. Але треба старатися не звертати уваги на реакцію трибун, грати у свою гру. Дай Бог, щоб ми пройшли Чайку, щоб цього всього не було, як у минулих роках. Ми не розслабляємося ані на мить і готуємося до півфінальної зустрічі.

Читайте: ВОЛОДИМИР ХОЛОПОВ: НАША МЕТА – КУБОК УКРАЇНИ

– Володимир Холопов вважає, що ваша команда ще не на піку форми, пояснюючи, що пік планується на час проведення передолімпійської кваліфікації. Наскільки у такому стані ви готові до успішного виступу у Фіналі чотирьох?
– Якщо тренер вважає, що ми не у формі?.. Тренер завжди правий, але я вважаю, ми достатньо готові і заряджені на боротьбу.

– Комбінації під Чайку готували, чи сюрпризи?
– Ми розбирали їхній захист. І певні комбінації розробили. Ну, не прям спеціально під Чайку, але нам буде, чим відповісти на виклики, що їх поставить суперник.

– Ти граєш на позиції Саші Радулович. Як з нею впоратися?
– Треба намагатися грати агресивно, бо вона сильний гравець. Нікому не треба давати забивати тридцять очок. Треба її відтісняти від кільця. З виставленою вперед рукою увесь час грати. Бути готовою до будь-яких її дій, страхувати одна одну.