Форвард Київ-Баскета Максим Луценко напрочуд корисно проявив себе у четвертому матчі півфінальної серії їз Запоріжжям. Його кияни виграли 89:81 і вже очікують на переможця пари Дніпро – Хімік.

– Хочу привітати команду, вболівальників, увесь клуб Київ-Баскет. Ми вийшли у фінал – і це вже можна вважати досягненням. Бо ж ми тільки перший сезон виступаємо у Суперлізі Парі-Матч. Вирішщальна гра з Запоріжжям виявилася цікавою, виправдала очікування глядачів, переконаний. Інтрига трималася до останнього. Дякую від усієї команди усім нашим прихильникам, усім, хто нас підтримував і продовжує підтримувати протягом сезону. Запевняю, у фіналі ми так само гратимемо з неймовірним бажанням і робитимемо усе, щоб виграти чемпіонський титул.

Читайте: ЄВГЕН МУРЗІН: КОЖНИЙ, ХТО ВИХОДИВ НА ПАРКЕТ, ПРИНІС КОРИСТЬ КОМАНДІ

– У першому періоді ви пропустили 30 очок, чому не спрацював план гри від захисту?
– Ми спочатку не повністю реалізовували наші плани, у яких були наміри зупинити швидких запоріжців. Так, були провали, але потім ми зібралися, вийшли вперед. Дуже важливо, що ми довели цей матч до перемоги, мінімізували наші помилки.

– Коли ви повірили, що зможете перемогти?
– Ми не вірили, ми билися до останнього. І ви бачите рахунок на табло. Навіть за півтори хвилини до кінця булла рівновага. Ми не розслаблялися. В такі моменти втрачати концентрацію неможна. Ми робили усе, щоб виграти і не їхати у Запоріжжя.

– Чи слідкуєш ти за розвитком подій у паралельній півфінальній парі, хто б для вас був більш зручним суперником у боротьбі за золото?

– Звісно, слідкую за іншим півфіналом. Але нам без різниці, з ким грати, треба виходити, показувати максимум своїх можливостей і перемагати.

– У цій парі вболіваєш за Дніпро чи за Хімік?

– Скоріше я нейтрально ставлюся до цих команд, бо у мене є знайомі хлопці і в Хіміку, і в Дніпрі. Думаю, переможе найсильніший. Там уся інтрига ще попереду. А ми будемо посилено готуватися до боротьби з тим, хто вийде у фінал.