У чемпіонаті ВЮБЛ серед команд дівчат 2004-го року народження зіграно матчі чергового туру першого етапу. П’ять команд цієї вікової групи проводили запеклі баталії у столиці.

Лідер чемпіонських перегонів КСЛІ-Київ-Баскет очікувано пройшов цей турнірний відрізок без поразок. У першому матчі підопічні Олени Федченко більш ніж переконливо перемогли одноліток зі СДЮСШОР-5 (Дніпро) 103:28. Найрезультативнішою у цьому протистоянні стала Віра Грималюк (26 очок). В активі її колеги по команді Анастасії Калашнікової – 25 набраних. Дабл-дабл (12оч+16пб) оформила Євгенія Путра. Її і Віру Грималюк головний тренер Олена Федченко залучає до матчів КСЛІ-Київ-Баскет у Вищій лізі.
Найпринциповішим у київському турі стало протистояння КСЛІ-Київ-Баскет і його головного переслідувача ДЮСШ-Бердянськ. Морячки не дали господаркам «розгулятися». Хоча і поступилися -18, втім, закинули 58 очок. Найрезультативнішою у цьому протистоянні знову стала Віра Грималюк (23 очка). В активі двох її колег по команді – дабл-дабли. Це Євгенія Путра (12оч+20пб) і Марія Шульга (12оч+10пб). У складі ДЮСШ-Бердянськ дабл-даблом відзначилася Аліса Щербак (16оч+11пб). В актаві її колеги по команді Даяни Кравченко 20 очок і 9 підбирань.

Усі результати київського туру дивіться за посиланням. 

Турнірна таблиця