У перший день листопада Київ-Баскет-2 здобув першу перемогу у Вищій лізі. Підопічні Максима Балашова більш ніж переконливо перемогли дніпровський КПЗО ДОС-ДЮСШ-ДОР.

Під цією чудернацькою абревіатурою, яку з першого разу важко вимовити, насправді виступає дефлімпійська збірна України. Аби мати регулярну ігрову практику у матчах високого рівня мотивації підопічні Станіслава Каковкіна грають зі звичними командами у Дивізіоні Б (Вища ліга). При  цьому у жовтні дніпровці змогли здолати другу команду Черкаських Мавп. З резервістами Київ-Баскета, як кажуть, цей трюк не пройшов.

Номінальні гості (господарем протистояння попри київську локацію матчу вважався ДОС-ДЮСШ-ДОР) відразу зі старту відірвалися вперед, вигравши першу чверть 20:12. Рахунок кожної з десятихвилинок свідчить про те, що Київ-Баскет-2 рівномірно розподілив сили у матчі і не розслабився наприкінці гри, коли вже можна було «пожаліти» гостей. Судіть самі – першу чверть підопічні Максима Балашова виграли +8, другу +12, третю +7, четверту +15. Як наслідок, підсумкова перевага сягнула 42 очок 42:84.

Найрезультативнішим у матчі став киянин Ілля Заець – 25 очок. В Андрія Пошаблі 14 очок, Олександр Сидорук набрав 12 пунктів.

2 листопада суперники проведуть повторну зустріч у Києві. Матч розпочнеться у СК Меридіан о 16:00.

Вища ліга

1 листопада

м. Київ

КПЗО ДОС-ДЮСШ-ДОР – Київ-Баскет-2 42:84 (12:20, 10:22, 12:19, 8:23)

Статистика матчу