Чемпіонки України пропускають ігровий вікенд 2-4 листопада. Найближчий матч команда Володимира Холопова зіграє 10 листопада у Франківську, а востаннє виходила на паркет ще 27-го жовтня. Як команда проводить два тижні без матчів? Чи не позначиться це на ігровому тонусі?

Головний тренер Київ-Баскета Володимир Холопов радить прихильникам команди не хвилюватися.

 

– У нас роботи, як кажуть, непочатий край. Ми пропустили з об’єктивних причин передсезонну підготовку (Володимир Холопов опікувався національною і молодіжною збірними 3х3, здобув з ними дві бронзи – чемпіонату Європи і чемпіонату світу для молоді – ред.) як таку, тому підтягуємо фізичні кондиції. Працюємо над тактикою, над швидким проривом. У нас, насправді, роботи дуже багато – і усе потребує і доработки, і дошлифовки.

– Команда не випаде з ігрового тонусу?
– Жодним чином. У нас є робота, якій треба було приділити увагу без ігор. У нас великі проблеми з постановкою гри у захисті, з грою на підбираннях, на своєму, на чужому щиті, тощо

– Командний лазарет без змін?
– Чому ж, зі змінами. Ольга Краєвська приступила до тренувань у загальній групі. Вона ще далека від оптимальних кондицій, але працює старанно, вже грає 5х5. Повернулася з Олімпіади Юлія Гутевич, тобто маємо вже 11 гравців на тренуванні і вже маємо нагоду проводити командні спаринги 5х5.