Вчора на домашньому паркеті у надважкому матчі проти команди «Тернополя» кияни зазнали п’ятої поразки у сезоні. Головний тренер «Київ-Баскету» Айнарс Багатскіс та захисник Олександр Мішула прокоментували результати на післяматчевій пресконференції:

Олександр Мішула: «Тернопіль» – досвідчена команда, готувалися до неї. Самі програли, віддали свою гру. У захисті було дуже багато помилок. Дозволили «Тернополю» дуже багато забити. Погано зіграли в захисті – це був ключовий момент. Напад нападом, але у захисті зіграли погано.

Айнарс Багатскіс: В основному всі великі тренери так роблять: валити на команду, що гравці не виконали установку, що не зіграли заплановане, тому й програли. Я це не збираюся робити. Зараз я злий тільки на себе. Намагалися говорити, показати інформативно в залі і за допомогою відео, що «Тернопіль» – найдосвідченіша команда ліги, яка при цьому буде грати як їм даси грати. Якби у нас було трохи більше поваги до своєї роботи в захисті, гра закінчилася б в першій чверті.

У «Тернополя» був божевільний фарт в нападі. Вони забили стільки важких кидків в першій чверті. Вони були в грі. На жаль, після перерви картина стала ще гірше. Ми десь втратили ритм в нападі. У якихось ситуаціях «поплили» в захисті. І вийшло те, що вийшло. Напевно, треба говорити, що ментально ми не готові бути чемпіонської командою. Нам треба вчитися, чути і фокусуватися.

Наступний матч чекає на підопічних Багатскіса вже у найближчу п’ятницю. Жовто-чорні зустрінуться з командою «Прометеz» на домашньому майданчику в ПС «Венето-Спорт» 5 березня о 18:30. Придбати квитки можна за цим посиланням.