Наша команда здобула другу перемогу на старті Суперліги та взяла реванш у команди Степановського за прикру поразку у Кубку України

Суперникам випало з врахуванням кубкового півфіналу вдруге грати за останні сім днів. Тож можливості одне одного на старті сезону вони вже знали. Безумовно, вдома кияни прагнули відігратися за поразку в Кубку.

До середини стартової чверті гості змогли відірватися на 7 очок. Однак остаточно нав’язати господарям свою гру їм не вдалося. Перевага киян під щитами та краща реалізація дальніх кидків загальмувала поступ Хіміка. Певний час гостям вдавалося підтримувати паритет за рахунок кращої реалізації з гри. Та поступовго рахунок став невпинно змінватися на користь господарів. Найбільш наполегливим у складі нашої команди був Богдан Близнюк. До великої перерви він став єдиним у матчі, хто подолав двозначну позначку набраних очок – 13.

Кияни і надалі перевершували суперника під щитами та в атаках з-за дуги. Однак гості додали активності з початком другої половини та скоротили відставання. Та не надовго. Кияни продовжували дотримуватися свого плану. Підсумкова перевага за підбираннями сягнула 46 проти 25. За реалізацією триочкових перевага господарів сягнула 8 проти 3.

У підсумку команда Айнарса Багатскіса здобула другу перемогу на старті сезону Суперліги Паріматч. Капітан Богдан Близнюк в підсумку завершив поєдинок найрезультативнішим на майданчику – 17 очок, 7 підбирань. Реалізував 3 дальні кидки з п’яти.

Попереду в нашої команди дві виїзні гри – 16 жовтня проти «Черкаських Мавп» та 18 жовтня проти «Миколаєва»

Київ-Баскет – Хімік – 65:52 (16:17, 19:12, 17:19, 13:4)
Київ-Баскет: Близнюк 17о + 7пд, Мішула 13, Павлов 11о + 9пд, Крутоус 8, Коренюк 7о + 9пд, Джейкобсон 6о + 11пд, Янг 2, Мейсі 1о + 6пр, Ковальов.
Хімік: Салліван 15, Нельсон 13о + 5пд, Войналович 11, Ковляр 4, Зотов 4, Мироненко 3, Марченко 2, Рахімшаіков, Козак, Вашингтон.