Головний тренер київського Динамо Володимир Рижов після того, як позбавив ІнтерХім повноважень володаря Кубка України, не став розмінюватися на дрібні цілі. В інтерв’ю телевізійникам він зауважив – мета біло-синіх Кубок, а у головному матчі за почесний трофей Рижов хотів би бачити проти свого Динамо Київ-Баскет.

Це при тому, що підопічні Володимира Холопова ще не вирішили завдання виходу до Фіналу чотирьох. Їхній чвертьфінальний матч-відповідь з Франківськом запланований у СК Меридіан на 3 лютого (у першому в гостях Київ-Баскет переміг дівчат з Прикарпаття 80:72).

Читайте: ВОЛОДИМИР ХОЛОПОВ: ВТОВКМАЧУВАВ ДІВЧАТАМ – КУБКОВІ ІГРИ ТРЕБА ВИГРАВАТИ З ВЕЛИКОЮ РІЗНИЦЕЮ

Володимир Рижов: Ви знаєте, навіть не знаю, як воно складеться, яким буде жереб. Але хотілося б зустрітися з Київ-Баскетом у фіналі. Не відкидаю інших варіантів. І зі Львовом мали проблеми, і з Франківськом. Чайка нам попсувала нерви у чемпіонаті. Ми готуємося на кожного суперника. І якщо ви пригадуєте, минулого сезону ми опиралися ІнтерХіму теж до останньої миті (у півфіналі Кубка України- ред.). Але тоді вони виявилися сильнішими. Відтак, хотілося б пробитися до фіналу. А там вже хто краще гратиме, той і переможе.