Вже наприкінці вересня обидві головні команди «Київ-Баскета» розпочнуть виступи у Суперлізі. Днями ФБУ затвердила дати перших поєдинків сезону, тим самим просигналізувавши про старт нового сезону в українському баскетболі.

Чоловіча Суперліга – перші поєдинки на виїзді

Команда Айнарса Багатскіса розпочне сезон 2021/22 матчами на виїзді. 24 вересня жовто-чорні зіграють проти «Тернополя», а 29 вересня – проти «Миколаєва».

Наразі кияни в посиленому режимі готуються до нового сезону та вже у цю п’ятницю зіграють проти «Тернополя» в рамках домашнього товариського турніру. Окрім тернополян в ПС «Венето-Спорт» зіграють також «Дніпро» та «Будівельник». Придбати квитки можна за цим посиланням.

Жіноча Суперліга – розпочинаємо вдома

Віце-чемпіонки України розпочнуть виступи у жіночій Суперлізі на наступний день після чоловіків. Команда Володимира Холопова 25 та 26 вересня проведе дві стартові зустрічі проти одеського «Інтерхіма».

На відміну від чоловіків, наші дівчата розпочнуть сезон домашніми поєдинками, тож усі охочі матимуть можливість відвідати перші поєдинки оновленої жіночої команди. Квитки надійдуть у продаж вже у найближчі дні, про що ми повідомимо окремо.

Окрім того, вже у найближчі дні очікується інформація стосовно старту других чоловічих та жіночих команд «Київ-Баскета» у першій та вищій лігах відповідно. Додаткова інформація з’являтиметься на нашому сайті