Київ-Баскет продовжує підготовку до останнього у календарному році матчу у Жіночій суперлізі. 15-го грудня в Одесі чинні чемпіонки України зіграють проти ІнтерХіма.

У минулому сезоні саме одеситки завдали єдиної поразки киянкам у сезоні. У лазареті Київ- Баскета перед матчем відбулося поповнення – захворіла Олена Попова. Подібні проблеми усе ще має Влада Волошина, травмовані Рабчук, Завидна, Колесниченко. Втім, інші дівчата готові закінчити рік на мажорній ноті. Тренер Інна Кочубей, яка зараз керує процесом замість прооперованого Володимира Холопова, на останньому перед від’їздом тренуванні провела імпровізований спаринг – великі проти малих. З одного боку вразити кошик суперниць прагнули Любінець, Кондусь, Ольховик, з іншого – Спітковська, Афанасьєва, Джунь, Гутевич. Ігра йшла очко в очко. Але після кидка капітана, Анни Ольховик її команда виграла 20:18. До виїзду в Одесу Київ-Баскет готовий.

Інна Кочубей, тренер Київ-Баскета: – не можу сказати, що виїзд в Одесу буде простим. До складу ІнтерХіма повернулася досвідчена Наталя Бондарь (Колотовська), це додало команді впевненості. Вони знову почали набирати оберти, зігралися, це видно неозброєним оком. Гарний состав, гарна команда, гарний тренер! Але ми їдемо з метою нав’язати боротьбу, перемогти – інших завдань перед нами немає. А ще ми розуміємо, що кожна наша перемога пришвидшує одужання нашого головного тренера Володимира Холопова! Володимире Михайловичу, Вас нам дуже бракує!

Євгенія Спітковська, гравець Київ-Баскета: – скільки себе пам’ятаю, проти ІнтерХіма завжди грати важко, і не важливо, за який клуб я грала. Ірина Вікторівна (Щипакіна, головний тренер ІнтерХіма – ред.) завжди готує для суперників сюрпризи. Але ми у свою чергу теж готуємося до будь-яких сценаріїв. Думаю, успіху можемо досягти, якщо зіграємо у захисті так, як від нас вимагає тренер. Сподіваюся, ми зіграємо у свою гру і порадуємо Володимира Холопова своїм результатом!