7 і 8 грудня друга команда Київ-Баскета, яка успішно виступає у Першій лізі, проведе спарені домашні матчі з Маяком (м. Сарни).

Підопічні Андрія Харчинського зіграли у турнірі вже шість матчів і лише одного разу зазнали поразки – у стартовому матчі від Коростеня 74:77. Але і Маяк має гарні показники, навіть вищі – шість перемог і нуль поразок. То ж боротьба на майданчику у СК КСЛІ обіцяє бути запеклою в обох поєдинках.

Андрій Харчинський, головний тренер КСЛІ-Київ-Баскет-2:Цей колектив працює разом шість років. Хлопці 2001-го року народження і молодші. Усі – вихованці КСЛІ, зібрані під дахом Київ-Баскета. В першу чергу розвиваємо молодь. Я не прибічник когось виділяти. Чи говорити, що у 18 років хтось вже не може розкритися, а хтось навпаки. Вибачте, але і Каррі свого часу говорили, що він не має до баскетболу жодного стосунку, слабенький. При цьому хтось у нього вірив, вкладав свої сили, працю, він у себе в першу чергу. І тепер ми маємо те, що маємо. Усі хлопці грають, працюють. Кожний має поставити мету – стати після кожного заняття і гри на секунду швидше, на кидок влучніше. Усі ті самі хлопці, що і були – Сидорук, Заяць, Безима, Іванов, Здирка, Хімічук, Пошабля, Щвець. Запрошуємо на ігри вболівальників!

Перша ліга

7грудня, 17:00

8 грудня, 11:00

КСЛІ-Київ-Баскет-2 – Маяк (Сарни)