Головний тренер Київ-Баскета Євген Мурзін, який також очолює національну чоловічу збірну України, підбив підсумки року що минає. Зокрема своє місце роботи у клубі він охарактеризував влучним висловом: «улюблена робота». До вашої уваги підсумки року від Євгена Мурзіна.

Про роботу в Київ-Баскеті
“Це робота, улюблена робота, якої я ніколи не боявся, тому для мене це не є додатковим навантаженням, адже я займаюся улюбленою справою. У мене є можливість поексперементувати, спробувати різні варіанти захисту та нападу, що допомагає мені зрозуміти якісь свої помилки. В клубі ціна питання не така висока, як в національній збірній, тому в першу чергу це робота, а робота це завжди плюс для мене”.

Про першу частину сезону Суперліги Парі-Матч 2018/2019
“Сезон проходить напружено. Важко передбачити якийсь результат і, мабуть, 90% матчів закінчуються з різницею менше ніж 7 очок. Мене це радує, адже в таких іграх виховується характер. Може хотілося б, щоб було більше ніж вісім команд, адже кожна команда проводить по чотири гри з кожною, плюс кубкові матчі, і притираються одна до одної. Але я задоволений сезоном, адже він тримає всіх у напрузі, усі команди борються за перемоги, немає прохідних матчів. Я вважаю, що цей сезон вже більш успішний, ніж минулий”.

Про виступи збірної України у 2018 році
“Важке питання для мене. Я б охарактеризував цей рік, як рік нестабільних виступів збірної України. Були і хороші матчі, а були і такі, за які соромно. Після успішного виступу у лютому, коли ми виграли дві гри, можна назвати провалом виступ збірної в червні. Те ж саме можна сказати і про вересень: після перемоги над Іспанією поразка в матчі з Чорногорією завдала сильного удару”.

Про цілі на 2019 рік
“Мета одна і іншої не може бути – вихід на чемпіонат світу. Нам треба вигравати два матчі -вдома проти Чорногорії та на виїзді – проти Словенії. Це дає нам шанс поборотися за перепустку на світову першість. Цим живу і про це мрію, як і всі гравці”.